Cryptocurrency phishing

! نشر اطلاعات شخصی در حوزه رمز ارز برابر با از دست رفتن کل دارایی !

فیشینگ یکی رایج‌ترین حمله ها در دنیای رمزارزهاست که می‌تواند حساب ارزی به عدد صفر برای قربانیان به‌دنبال داشته باشد. سرمایه‌گذاران (هولدرها یا هودلرها و تریدرها) و کاربران رمزارزها باید هنگام خریدوفروش و انجام معاملات یا انتقال دارایی‌های خود بسیار هوشیار و با اطلاعات کافی دست به کار شوند.

گزارش اخیر نشان‌دهنده‌ی افزایش تعداد کلاهبرداری‌هایی است که این صنعت امن را هدف قرار داده‌اند؛ بدین‌ترتیب مهم است که سرمایه‌گذاران (هولدرها یا هودلرها و تریدرها) و کاربران رمزارزها فقط از صرافی‌های معتبر و کیف‌پول‌های معتبر و شناخته شده استفاده کنند.

گزارش شرکت امنیتی کسپرسکی از افزایش ۴۰٪ کلاهبرداری فیشینگ رمزارزها در سال ۲۰۲۲

کسپرسکی یکی از شرکت‌های امنیتی مطرح جهان است که محصولات محبوبی مثل آنتی ویروس منتشر می‌کند. هدف اصلی این شرکت ارائه‌ی محصولات و خدماتی است که امنیت کاربران اینترنت را دربرابر همه‌ی تهدیدات احتمالی ارتقا دهد.

گزارش اخیر این شرکت نشان می‌دهد حمله‌های فیشینگ در دنیای کریپتو فقط در مدت یک‌ سال ۴۰ درصد افزایش یافته است. این گزارش فرایند روبه‌رشد سرقت دارایی‌های دیجیتال را در سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران و کاربران حوزه‌ی رمزارزها را هدف قرار می‌دهند.

به گزارش بیت‌کوینیست، مجرمان سایبری از تاکتیک‌های مختلفی برای انجام حمله‌های فیشینگ استفاده می‌کنند که ازجمله می‌توان به راه‌اندازی وب‌سایت‌های جعلی خرید‌وفروش رمزارز و ارسال ایمیل و پیام‌های فیشینگ به کاربران اشاره کرد که سعی دارند از این‌ طریق به کلید‌های خصوصی و سایر اطلاعات حساب رمزارز آن‌ها دسترسی پیدا کنند.

اصلاح حمله‌ی فیشینگ به سوءاستفاده‌ی سایبری اشاره دارد که در آن شخص مهاجم خود را به‌عنوان موجودیت قانونی مثل صرافی رمزارز یا یک فردی که میخواهد کمک مالی انجام دهد یا شمارا یه برنده خوش شانس معرفی می کند و دنبال واریز جایزه شماست نشان می‌دهد. هدف از انجام این‌ کار فریب قربانیان برای افشای اطلاعات حساسی مثل کلیدهای خصوصی یا رمزهای عبور است.

مهاجمان اغلب از ایمیل‌ها، پیام‌ها یا وب‌سایت‌های جعلی استفاده می‌کنند که ظاهر آن‌ها شباهت بسیار زیادی به نمونه‌های قانونی دارد و هدف آن، سرقت دارایی‌های دیجیتالی یا به‌دست آوردن اطلاعات شخصی قربانیان است.

به عنوان مثال: نمونه‌ی بسیار قابل‌توجه، Trezor است که خدمات کیف پول سخت‌افزاری دارایی‌های دیجیتالی را ارائه می‌دهد. این شرکت در ۲۸ فوریه‌ با انتشار پستی در توییتر برخی از فعالیت‌های مشکوک را در سیستم خود فاش کرد و به کاربران هشدار داد مراقب وب‌‌سایت‌های جعلی Trezor باشند و عبارت‌های بازیابی کیف پول خود را برای دیگران فاش نکنند.

Cryptocurrency phishing

توصیه لاین نت به شما

به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی کلمات کلیدی کیف پول های خود را در دسترس دیگران قرار ندهید. داشتن کلمات کلیدی یا کلمات بازیابی کیف پول شما مصداق کلید گاو صندوق شماست. به همین راستا هر شخصی به کلمات کلیدی یا کلمات بازیابی شما دسترسی پیدا کند مالک اموال شماست و شما قادر به پیدا کردن آن شخص تحت هیچ شرایطی نخواهید بود. اشتراک‌گذاری اعلان‌های ناشناس و لینک‌های جعلی را مانند پیامک های فیشینگ و تبلیغاتی نادیده بگیرید. و به هیچ وجه روی لینک های ناشناس نزنید.

کسپرسکی هم به سرمایه‌گذاران رمزارز توصیه کرد برای مقابله با حمله‌های فیشینگ اقدامات متعددی را انجام دهند که ازجمله می‌توان به استفاده از ابزارهای مدیریت رمزعبور و همچنین به‌روزرسانی نرم‌افزارها و سیستم‌عامل اشاره کرد.

اگر علاقه مند به دنیای ارزهای دیجیتال هستید شما را به خواندن مطلب زیر دعوت میکنیم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه